Cursus Nachtfotografie

Wil je prachtige nachtfoto's maken van jouw vangsten maar geen idee waar te beginnen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Wesley Vroom
Current Status
Not Enrolled
Price
US$99,95
Get Started
Play Video

Cursus Nachtfotografie

Bedankt voor je deelname!

Ons doel met deze cursus is om elke visser te kunnen helpen om de best mogelijke nachtfoto’s te maken tijdens het vissen met de uitrusting die voor hen beschikbaar is. We begrijpen dat niet iedereen zich een dure camera kan veroorloven en veel mensen vinden fotografie overweldigend. We hebben alles wat je moet weten over nachtfotografie opgesplitst en een complete gids gemaakt om je door het proces te helpen op een eenvoudige en duidelijke manier.

Het maakt niet uit wat voor camera je gebruikt voor je foto’s, of het nu een gloednieuwe ultramoderne full-frame camera is of alleen je smartphone; wij kunnen je helpen het meeste uit je materiaal te halen en je nachtfoto’s te verbeteren.

We vertellen je over onze ervaring met nachtfotografie en vertellen waarom nachtfotografie zo lastig is. Daarna gaan we bespreken wat je moet weten over de uitrusting voor nachtfotografie en hoe je het beschikbare budget optimaal kunt besteden. We hebben zelfs links naar zoveel mogelijk producten om niet te hoeven zoeken!

Voordat we starten met de nachtfotografie, bespreken we eerst enkele basisprincipes van fotografie voor degenen die net beginnen of al een tijdje rondlopen met bepaalde vragen.

Als je eenmaal duidelijkheid hebt over de basisprincipes van fotografie, bespreken we de settings die we gaan gebruiken om nachtfoto’s te maken, zowel in een stedelijke als in een landelijke omgeving. Ook bespreken we wanneer en waarom je ‘s nachts een filmlamp of een flitser moet gebruiken.

We zullen je door het hele proces leiden: van het kiezen van een achtergrond, het opzetten van de foto en je kadering en zelfs tips over poseren! Vervolgens maken we een testfoto. Tijdens dit onderdeel van de cursus leren we je hoe je de foto kunt controleren om er zeker van te zijn dat deze goed belicht en scherp is. We hebben ook een goede tip om scherp te stellen in het donker!

Nadat we hebben besproken hoe je dit allemaal kunt doen, leren we je hoe je dit met je smartphone kunt doen! Geen saaie of wzige smartphone-foto’s meer voor jou. We hebben tips en trucs die zelfs Instagram zouden verbazen als het een echt persoon was (we zouden willen dat hij dat was omdat we zoveel vragen hebben over dat algoritme).

Hier na weet je hoe je een perfecte foto moet maken, wat voor camera je ook hebt! We laten je zien hoe we ‘s nachts vangstfoto’s maken en laten je voorbeelden zien. We demonstreren zelfs op verschillende camera’s (waarvan er één eigenlijk een dinosaurus is) om je te laten zien dat dit met elke camera mogelijk is.

Ten slotte leren we je hoe je je nachtfoto maakt als je alleen bent en er niemand is om voor je scherp te stellen en op de ontspanknop te drukken (hadden karpers maar verstelbare duimen hé).

Aan het einde van deze cursus heb je alle kennis die nodig is om ‘s nachts geweldige foto’s te maken!

What you'll learn

✔ Lesson 1
✔ Lesson 2
✔ Lesson 3
✔ Lesson 4

What you'll dont learn

❌ Failure 1
❌ Failure 2
❌ Failure 3
❌ Failure 4

Requirments