Real reviews from real anglers

4.9/5 stars with over 200 positive experiences!

Reviews

Samengevat: top! Een echte aanrader. Of je nu ervaren bent of starter, een dure camera hebt of een smartphone. Een cursus waar je gemakkelijk doorheen gaat en zeker je voordeel mee gaat doen.

Thijs Last
Reviews

Leuke informatieve cursus waar je in duidelijke stappen leert hoe je goede man-vis nachtfoto's kan maken. Een complete cursus voor beginners maar ook als gevorderde heb ik veel geleerd. Mijn grootste leerpunt was het instellen van de belichtingen voor de vis en de achtergrond in één opname.

Michel Kempers
Reviews

Deze cursus is een aanrader voor iedereen die interesse heeft in fotografie en zich op dit gebied verder wil ontwikkelen. Willem en Kenyon weten met hun duidelijke uitleg de technische details op een dusdanige manier over te brengen dat het voor iedereen begrijpelijk en uitvoerbaar is.

Willem Witlox
Reviews

Eenvoudig, krachtig en informatief. Thanks Willem en Kenyon.Dankzij jullie uitleg heb ik makkelijk de geschikte materialen kunnen aanschaffen en heeft mijn fotografie aan de waterkant een enorme boost gekregen.

Remon de Zeeuw
Reviews

Ik had eigenlijk weinig voorkennis van fotografie of fototoestellen maar deze cursus was zeer eenvoudig te volgen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en nu weet ik hoe de betere vangstfoto's te maken.

Bart Malfait
Reviews

De cursus is goed opgebouwd per onderwerp waarbij zowel de basis van fotografie wordt uitgelegd en specifiek de man-vis (nacht)fotografie stap voor stap wordt uitgelegd. Vanuit mij echt een aanrader!

Jack Toutenburg
Reviews

De duidelijke, heldere uitleg heeft mij geholpen om sneller te kunnen begrijpen hoe nachtfotografie werkt! Welke camera je ook hebt, na deze cursus zul je de basis begrijpen. Naderhand heb ik ze nog overspoeld met vragen, waar altijd de tijd voor werd genomen om deze te beantwoorden. Thanks toppers!

Ruben Pels
Reviews

De fotografie cursus van Willem en Kenyon is een aanrader! Zowel dag als nacht fotografie komt aan bod en daarnaast worden alle specificaties van de camera goed uitgelegd. Ik heb er veel aan gehad!

Thimon Dokter
Reviews

De cursus is naar mijn mening een absolute aanrader als je van unieke man-vis foto's houd. Stap voor stap wordt ieder onderwerp benoemd van basisfotografie tot aan man-vis en mijn favoriet, de nachtfotografie. Als je van unieke nachtfoto's houd is deze cursus zeker een aanrader en zal je nooit mee een vis willen zakken!

René Treffers

Write your own review

We would love to hear how you experienced the courses and what you learned. Also any feedback or improvements are appreciated!

Write your review here, include a picture and we will be happy to post it on the page for others to see.